mandag 30. august 2010

Hest

Siri og meg på mandagstur idag. De andre som pleier å være med var opptatt med diverse jobb og sånn. En bil på Bø og en på Vistnestunes. Og turen gikk fra Vistnestunet til Bø, langs sjøen. Turen er egentlig merket med gul maling på steinene. Det er Anne som er best på å gå etter merker. Siri og meg går ca dobbel så langt siden vi stadig går oss vekk og kommer skeivt ut og må tilbak igjen.

Med jevne mellomrom ser vi hvor vi skulle gått. Men det går bra, det blir høyere tall på tripp-telleren Siri har i lommen.






Verre er det med disse dyrene som absolutt skal være der vi går. Jeg kan ikke med hester, ikke Siri heller. Vi liker de rett og slett ikke.


Så før vi visste ordet av det var vi oppe på veien igjen, ikke så langt fra der vi parkerte og startet. Men det var en fin tur. Og Siri kjørte meg til Bø hvor min bil sto. Siden dette egentlig var en "bil i hver ende tur" som tilslutt ble en rundtur. Og på Bø sto bilen min nyvasket som bare det. Fantastisk :)


tirsdag 24. august 2010

onsdag 18. august 2010

Strikkeverdensrekordforsøk!


Dette må da være vår store sjangse til å treffe likesinnede?




Er så begeistra at jeg tar helt av i skriftfarge og fonter.
Posted by Picasa

mandag 16. august 2010

Mandagsturen


Melding søndag. Tur på mandag, vi møtes på Viste klokken 1830. Melding søndag, litt senere, ta med badetøy. Og klart det var jo full sommer ute da....

Ankomst Viste mandag klokken 1830, 4 stk denne gangen. Full sommer var gått over til lett regn. Nesten alle hadde med badetøy, i bilen, ingen snakket om hvor godt det ville bli med en dukkert etter en god tur. Og ingen snakket om at det ikke ble aktuelt å bade....
Flott tur ut til fyret. Mange tusen skritt i følge de som går med tripp-teller.
Og ingen badet. Vi ville heller se Anne sin nye sykkel. Den er lilla og veier nesten ingenting.

søndag 8. august 2010

40 år






Gratulere med 40 årdagen


begynners-Anne.






http://www.google.no/ 40 år sitat. Mye å velge i..... "Alt er relativ, àven aldern" August Strindberg, "Alderen har ikke stort å si - med mindre du er en ost" Ukjent


http://www.google.no/ 40 år dikt " Ja så er vi 40 år, ikke gammel ikke ung, mange gleder noen sår, men like klok og like dum" Vers 1 av 7 vers.


http://www.google.no/ 40 årskrisen. Dette fenomenet er det tydeligvis forsket en del på...








onsdag 4. august 2010

Mandagstur


Turen gikk til Vigdelstranden. Med på turen var et par bloggere fra Ålgård, som her http://www.snuskebassa.blogspot.com/ idet hun finner et naust med noe inni.

Vi gikk på en sti langs sjøen mot Ølberg, der var det flott.

"Mot vest, mot vest" har fotograf begynners-Anne kalt dette bildet. Men går vi virkelig mot vest når vi går fra Vigdel til Ølberg.




Men etter en stund erklærte jeg at nå har vi gått en time, det er på tide å snu. Skrittelleren viste heller få skritt, men sånn er det i godt lag og ulendt terreng. Vi kommer ikke så langt og alt som kan telles telles ikke alltid.

Tilbake til stranden kunne jeg igjen erklære at nå (ikke da) har vi gått en time. Så i godt lag og ulendt terreng kommer vi ganske langt likevel, og det meste som kan telles blir telt.

Turen fortsatte (siden vi ikke hadde gått så langt som vi trodde) til andre siden av stranden.

Til vi kom til et naust, som var bygget genialt med tanke på å unngå at det blir innestengt og sånn.










Mandagsturen 9.august går via huset til begynners-Anne for da fyller hun - 40 ÅR -