søndag 25. april 2010

Dette er stort, veldig stort. Snuskebassa, (http://www.snuskebassa.blogspot.com/ linker til oss nybegynnere direkte fra sin blogg. Og Snuskebassa kan dette med å gjør alt og ingentig til underholdende lesing, klikk deg inn og se.
Men Snuskebassa har vært på tur til Helgå leiren, det har begynnersene også, sammen med gode venner. Vi begynners (hvertfall den ene) er ganske gode på å gå på tur, men vi er ikke så gode til å blogge om det. Men det begynner vi med nå. Turene kan vi på et vis dele opp i stadier: 1: Hvilken dag skal vi gå. 2: Hvor skal vi. 3: Når skal vi treffes. 4: Hva skal vi ha på oss. 5: Turen. 6: Ferdig.

Og dagens tur ble som følger: 1: Søndag. 2: Helgåleiren. 3: 1330 (godt å få mye ut av dagen). 4: Berganbukse/dongeri, jakke og sko. 5: Inn i skogen den grønne, langs og opp en grusvei som endte med en flott hytte, retur samme vei og middag ved målet. 6: Noen timer senere kjørte vi aller hvert til sitt i fire biler (miljøbevisste som vi er)

Flott tur, om ikke akkurat i nærmiljøet, godt lag og god mat. Og herved, tror jeg, har vi begynners såvidt begynt med å også blogge turer o.l. Og kjenner litt på det å begi seg inn i litt sånn ukjent farvann.

1 kommentar:

  1. Dette gikk jo kjempefint!
    Repertoaret er jo utvidet betraktelig allerede!
    Det er en ære å linke til en slik herlig blogg!
    kos deg videre på en flott søndagskveld.
    Klem fra LIV

    SvarSlett