søndag 28. mars 2010

Palmesøndag



Påsken har begynt og påskeprosjekt gul påskepuff er nå inne i nøste 3 av 18.


Men påske er mer enn påskepuff. Innimellom påskeprosjekt gul påskepuff er det tid for tur. Og dagens tur gikk fra Sande til Tungenes med retur ca samme vei.
Ikledd gode klær - jakke, bukse og lue-. Lue ikke fordi det var så kaldt, men fordi det er praktisk når det regner. Nå regnet det ikke så mye på denne turen, vi var heldig. Og luen var, sammen med vannflaske og fotoapparat like mye i hånden som på hodet Og det gikk som det antagelig måtte gå.

Midt i en gjerdeklyver var lua hverken på hodet eller i hånden. Den var mistet, og etter gjennomgang av div dokumentasjon kom vi frem til at det måtte ha skjedd en plass mellom gul hanske og naust hvor Helge spiser appelsin.Palmesøndag gikk sin gang med middag, påskepuff og refleksjoner over hvor luen kunne være. Men det er lenge lyst og før mørket falt måtte det bli en siste tur for å lete etter lua. Tenk i halv-ni-tida, forbi gul hanske og før naust hvor Helge spiser appelsin, rett i nærheten av Bakers-kassen, der lå lua. Og påsken er såvidt begynt.... Ha en fin påske alle lesere,




1 kommentar:

  1. nesten like spennende som Snuskebassa og Prinsesse Elin sin påskekrim!

    SvarSlett