onsdag 7. juli 2010

Sønnavind

Eg har vært på besøk. Hos foreldrene te begynners-Anne. Det var koseligt. Me snakte litt om bøker. Mor te Anne har begynt på ein serie. Hu har e nettopp ferdig med bok nr 39. Bok nr 40 komme i august, rett hjem i postkassen, uten porto.
Eg ska få arva serien når den e komplett, hvis den nogen gang blir det, mot at eg då lese alle bøkene. Og klart, det ska eg gjør.

Mor te Anne kan ikkje slutta å kjøpa og lese bøkene. For rundt i bygda sitte der en del fruer å vente på å få låna bøkene. De e mange om denne serie, men det e mor te Anne som kjøpe. Og så lenge alle de andre like denne serie så godt, må hu fortsetta, for hu e så greie. De har fast rekkefølge på kem sin tur det e. Tordis e itte mor te Anne.... Og tilslutt itte ein seks-sju fruer rundt i bygda, komme bokå tebake te mor te Anne. Hu har de i ei eska. Eg glede meg te serien e komplett og alle de seks-sju fruene i bygdå e ferdige.


4 kommentarer:

  1. Ja, du blir ikkje litteratur-laus på ei stund, da da.... Treng ikkje lure på ka du ska lese, liksom. Lykke til!

    SvarSlett
  2. Så praktisk!
    Det høres rett og slett ut som en godt organisert bok-ring. Og du er riktig priviligert som får arve det hele! :-))

    SvarSlett
  3. Etter å ha kommet med noen kommentarer i stilen husmorporno, har nok jeg forspilt min mulighet til å arve. Lykke til med lesingen!

    SvarSlett
  4. Jeg synes det er sleipt av Turid å karre til seg arven til Anne så snart hun tar en liten ferie! Den dama eier ikke moral!

    SvarSlett