søndag 13. februar 2011

DIGG


En rett som er godt egnet som nattmat på en 40 års fest. Og ellers når det måtte passe med noe godt, en er litt kvessen på noe digg. Kan spises med en gang den er laget, men blir bare enda bedre hvis den lages dagen før en er kvessen på noe digg. Serveres med tortillachips.


Ingrediensene - majones, rømme, filadelphiaost naturell, paprika, purre, kylling og ost, skal lagvis, i rett rekkefølge, i en form. Ildfast form med kant er godt egnet.


1: En rømme, en fildalephia ost-naturell og en halv pk majones blandes sammen med litt salt og pepper. Dekk bunnen med denne masses, = lag l

2: Et eller to glass tacosaus-garlic fordeles opp på, = lag 2

3: En grillet kylling deles i passe biter med kniv eller knures i foodprosessoren og tømmes i formen, = lag 3

4: En paprika skjæres i biter og legges formen, = lag 4

5: En purreløk skjæres i passe biter eller ringer om du vil og strøs opp på paprikaen, = lag 5

6: Raspet ost på toppen. Jeg husker ikke hvilken, (mozarella kan det være) men en blanding av Jarlsberg og vanlig hvitost går bra

Så er det ferdig. Det skal ikke være varmt, men det er godt med varme tortilla chips til.

1 kommentar:

  1. Takk for deilig, deilig digg!
    Og vet du hva? Dere har passert 6000! Gratulerer med stadig flere oppflyste lesere!

    SvarSlett